Biondo Bike

Honlap: www.biondobike.hu

Tel: +3620/229-3950

Email: marta@biondobike.hu

Utolsó kommentek

A Paris felépítési struktúrája azonos a Dogma-éval - alkalmazva az EPS módszert. Az 50HM1.5K karbon anyagát a japán Torayca gyár Nanoalloy technológiával készíti, mely azt jelenti, hogy 59%-al erősebb, merevebb - mint a kereskedelemben forgalmazott konvencionális karbon vázak.
A szemmel is látható különbség a Dogma-hoz hasonlítva: az első villa szűkítésének hiánya és a láncvilla egyenes a Dogma hajlítottjához képest. Ez a váz is a Pinarello LAB SOE ( Szimulálás, Optimális, Fejlődés) SYSTEM védjeggyel ellátott termék - amely azt jelenti, hogy minden egyes váz szigorú minőségellenőrzésen esik át a festés előtt és után.
A Paris-t Onda FPK villával tervezték, amely a Dogma FPX1-esének a kis testvére. Homlokcsöve csakúgy, mint a Dogma-é 1/8-os és 1/4-es mérettel bír. Az Onda FPK monostay hátsó villa egy aszimmetrikus hátsó villa.
A gyártó itt is alkalmazta az általuk szabadalmaztatott Asymetric System nevű kialakítást, mely azt jelenti, hogy a Pinarello a hajtás felőli oldalt, azaz a jobb oldalt megerősítette az egész vázon. A középrésznél szintén egy Dogma által már használt MOST Croxover oversize középcsapágy-ház beépítésével tudják jelentősen merevebbé tenni a váz legkényesebb pontját.
A nyers váz 54-es méretben: 1040gr.
5 különböző kézzel festett színben és 10 különböző méretben rendelhető. Megrendelhető komplett kerékpárként - csakúgy, mint vázként. Az árát figyelembe véve a második vonalat képviseli, de ha a strukturális karakterisztikáját és az anyag minőségét vesszük alapul egyértelműen magasabb szinten áll, mint egyéb vázak az ő árszegmensében.
A Paris felső kategóriás szettekkel abszolút TOP termék a skálán. A Dogma asszimetriáját és a Prince 50HM1.5K vázanyagát ötvözi elérhető áron!
A képen látható modellt a BiondoBike Kerékpár Szaküzlet ajánlja.
 

Címkék: kerékpár pinarello giro d italia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biondobike.blog.hu/api/trackback/id/tr972914184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása