Biondo Bike

Honlap: www.biondobike.hu

Tel: +3620/229-3950

Email: marta@biondobike.hu

Utolsó kommentek

A mai 18. etap Morbegno - San Pellegrino Terme között egy kemény menet volt a bányában… A fiúk, legalább is akik elsőként érkeztek célba, 45,157 km/óra átlagot tekertek. Bár a szakasz, a vége előtt egy második kategóriás heggyel, majd egy kis lejtővel kedvező volt egy szökésnek, sokáig még sem tudott senki igazán meglépni a többiektől.

 
Az utolsó hegy előtt 16 fő szakadt el az élbolytól, de végül a Passo di Ganda emelkedőjét Brambilla, Pinotti és Capecchi, valamint Pineau, Downing, Seeldraeyers kezdte együtt megmászni. A hegy kilenc kilométere és az azt követő lejtőzés ezt a hatost is szétszedte és ez megadta a lehetőséget, Eros Capecchinek a LIQUIGAS versenyzőjének a győzelemre. Érdekes volt látni, hogy a Seeldraeyers, Capecchi, és Pinotti hármas milyen taktikai harcot folytatott a biztos előny tudatában, a befutó előtti kanyargós 2-3 kilométeren.
 
Végül a két utóbb említet olasz okosba megoldotta a dolgot, s láss csodát a végén egyik se csapott a másikra.
 
 
 
Contador vezető pozíciója természetesen érintetlen maradt. A mezőny nagy része, a korábbi tragédiából is tanulva csak biztonsági menetet hajtott végre az utolsó emelkedő után.
 
Holnap egy érdekes szakasz következik Bergamo és Macugnaga között. Az még hagyján, hogy a táv 211 kilométer, de a 100. kilométert követően egy hosszabb emelkedő sorozat vár a versenyzőkre a végén az első kategóriás Mottaronevel, majd egy 3. kategóriás hegyi befutó nehezíti a dolgukat.    

 

Címkék: kerékpár giro d italia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biondobike.blog.hu/api/trackback/id/tr862935196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása