Biondo Bike

Honlap: www.biondobike.hu

Tel: +3620/229-3950

Email: marta@biondobike.hu

Utolsó kommentek

Mielőtt bárki megvádol minket, hogy egy sort sem írtunk a Svájci Körversenyről íme néhány gondolat. Írunk már csak azért is, mert Damiano  Cunego a Lapmre - ISD kerekese, még mindig őrzi az elsőnek járó sárga trikót egy jó kis Wilier nyergében. Amúgy  valami olyasmit nyilatkozott, hogy  fontos lesz holnap a koncentrálás, de ő nyugodt és kész egy jó teljesítményre. Nos, abban a mögötte állókat elnézve egyetérthetünk, nincs lefutva a verseny. 

 

 

Holnap az utolsó szakasz időfutam és Cunego előnye mintegy másfél perc Steven Kruiswijk előtt, aki idén 9. volt  a Giron... De nem csak ő, hanem  Frank Schleck és Levi Leipheimer is ott figyel mögötte még két percen belül. Maga a kronó 32,1 kilométer és hát mi tagadás eléggé dimbes-dombos. Kérdés, elég lesz a korábban megszerzett előny. Reméljük igen. 

Természetes a zárónap toronymagas esélyese,  Fabian Cancellara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze nem csak erről szólt a verseny. Sajnálatos baleset is beárnyékolta az eseményt. A Movistar kerekese Maurico Soler bukásáról, mely után helikopterrel szállították kórházba, mindeddig annyi derült ki, hogy feltehetően egy nézővel ütközött. A hírek szerint, nem csak koponyatörés szenvedett, hanem, belső vérzései is voltak. Állapotát sikerült stabilizálni, de az továbbra is súlyos. Mesterségesen tartják kómában.

 

 

 

A körverseny érdekessége, Andy Schleck formája. A luxemburgi, finoman szólva sincs jó passzban. Hát lehet, hogy páran, akik nagyobb összegben fogadtak rá a Tourt illetően, már a szívükhöz kaptak. Nos, ne csüggedjenek! A bennfentesek is úgy nyilatkoznak tavaly sem volt Svájcban jó erőnlétben... Ha gonoszak akarunk lenni csak annyi... mintha nem is ő nyerte volna a francia körversenyt.

 

Címkék: tour de suisse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biondobike.blog.hu/api/trackback/id/tr962995942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása