Biondo Bike

Honlap: www.biondobike.hu

Tel: +3620/229-3950

Email: marta@biondobike.hu

Utolsó kommentek

Ahogy az időjárás is sajnos jelzi, közeleg az ősz… és hát ilyenkor egyre több gyártó mutatja be az új termékeit. A 2012-es évben a Campagnolo a közép-magas profilú kerekek között piacra dobja az új Shamal™, Ultra™ és az Eurus™ modelleket.
 

A gyártó ennek a kategóriának a kialakításakor, az olyan az országúti kerékpároknál nem elhanyagolható tényezőket tartotta szem előtt, mint a súly, az aerodinamikai jellemzők és a megfelelő merevség. A Campy Tech Lab™ mérnökei ezért dolgoztak az elmúlt évben.

A fejlesztések során megalkották a Mega G3™ geometriát, amely továbbfejlesztése a korábbi G3™ geometriának és segít az út egyenetlenségek következtében ébredő feszültség oldásában, elosztásában és biztosítja a hosszú távú teljesítményt.

Szintén újítás a Shamal™, Ultra™ és Eurus™ esetében is, hogy a hátsó kerekeknél a rotor oldalon egy nagyobb peremes keretet találunk, mely optimalizálja a rotor oldalon ébredő erők kiegyenlítését és ez által a kerékpár teljesítményét.
 
 
Ahogy a Shamal™ és Ultra™ korábbi változatánál, az agyak anyaga carbon – alumínium annak érdekében, hogy biztosítsák a csekély tömeget és kellő merevséget. Belül az úgynevezett USB™ kerámia golyók találhatók, amelyek csökkentik a súrlódási együtthatót, nagyobb gördülési egyenletesség biztosítanak és fenntartják a teljesítményt az idő múlásával, magyarul kevésbé kopnak.
 
Az Eurus™ esetében az agyak alumíniumból készülnek és acélgolyókat tartalmaznak a csapágyak, hogy garantálják a hosszú távú teljesítményt. Mivel hagyományos kúp alakú kónusszal szerelt a rendszer, a csapágyak állíthatóak és könnyen karbantarthatóak.

A 2012-es Shamal™ és az Ultra™ kerék elérhető lesz három változatban: peremes, szignós és az exkluzív Campagnolo 2-Way Fit™ rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy a kerék szerelhető legyen a hagyományos peremes, vagy a tömlő nélküli gumival.

A Shamal™ és az Ultra™ választható két, Fekete-fehér és sötét dizájnnal.

Az  Eurus™ 2012 országúti kerékpár kerék elérhető majd két változatban: peremes és 2-Way Fit™ rendszerrel. Mindkét verziót az új Black & White grafika dísziti.
 

Címkék: kerékpár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biondobike.blog.hu/api/trackback/id/tr533119357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása