Biondo Bike

Honlap: www.biondobike.hu

Tel: +3620/229-3950

Email: marta@biondobike.hu

Utolsó kommentek

Ha röviden akarnánk összefoglalni a mai nap eseményeit egy nagy vízi biciklizés után, láthattuk Contadort az embert…

 
Az élen álló spanyol azért most is megmutatta, talán már a Verbania - Sestriere közötti két emelkedőkre gondolva melyek bizony kétezer méter fölé visznek, hogy van még benne erő. Persze lehet, hogy csak azt folytatta, amit eddig is csinált, okosan gyűjtögette a másodperceket.
 
 
De ne rohanjunk azért ennyire előre. Az első óra után, ahogy sejthető volt, lett egy szökés, amelyben, Lars Bak (HTC), Matteo Rabottini (Farnese Vini) és Jérôme Pineau (Quickstep) tekert. Persze hagyták őket, a Mattarone-ig közel 10 perc előnyt csikartak ki.
 
A hegyen ez azonban fogyni kezdtek a percek, mivel Stefano Garzelli a hegyi pontversenyben meg akarta őrizni vezető helyét, és ehhez minden  pontot be akart gyűjteni. Igaz végül csak negyediknek ért fel és nem kapott pontot az említett emelkedőn, de a lejtmenetben még két társával hat fősre növelte a szökevények létszámát. Ennek ellenére nagyon elmenni már nem tudtak, végül 13 kilométerrel a cél előtt utolérték őket.
 
A főmezőny folyamatosan fogyott, végül egy jó tucatnyian maradtak. Sokáig Di Luca vitte a tempót, de meglépni komolyan az Astanás  Tiralongo tudott aki fél percre elment. Jó másfél kilométerrel a vége elött aztán robbantott Contador és elöbb utolérte, aztán végül hagyta nyerni Tiralongot. Lehet, hogy ez az olasz szurkolóknak is szólt…
 
 
 
 
 
A nap vesztese José Rujano Guillen volt, aki a 10. helyre csúszott vissza az összetettben megrogyása miatt.
 
 
Holnap különben nem nagyon lehet az esetleges szökevényeket elengedni, mert ha túl sok előnnyel érnek fel az első emelkedőn, az a végén akár elég is lehet...     
 
 
 

Címkék: giro d italia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biondobike.blog.hu/api/trackback/id/tr762937778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása